Werkruimte die bij jou past

  • Altijd passende werkruimte
  • Full service
  • Huurprijs all in!
  • Opzegtermijn van 3 maanden

Flexplek of eigen kantoor?

Op onze begane grond kun je flexwerken aan de grote werktafels of in een hub voor meer privacy. In de gemeenschappelijke living zijn er verschillende zitjes voor kort overleg. Verder zijn er in een aparte ruimte eigen werkplekken te huur met eigen afsluitbare kasten. De kantoorunits liggen op de begane grond en eerste, tweede en derde verdieping.

Wil je als zzp'er enkele dagen uit huis werken, maar wel de gezelligheid van collega ondernemers om je heen en professioneel kunnen presenteren of vergaderen?

Dan hebben we hebben twee soorten werkplekken voor je beschikbaar. Met de FLEX werkplek kun je overal gaan zitten werken waar je maar wilt, in de bank aan tafel of in een van de 'kasten'. FLEX werken kun je hier voor het vaste bedrag van €79,- per maand alles inclusief! De FIX werkplek is een volledig ingericht werkplek met eigen bureau, ergonomische bureaustoel en afsluitbare opbergkast. Deze werkplek heb je bij Station 026 voor slechts €125,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief álle facilitieiten in het gebouw.

Wil je graag een eigen kantoor voor jou en je collega's?

Dan hebben we per direct een EIGEN KANTOOR voor je in drie verschillende maten. Deze units hebben elk een vaste all inclusive prijs. In een kantoorunit van 18m2 werk je voor €475,- euro, units van 28m2 voor €675,- euro en units van 38m2 voor €850,- euro. 

Wil je graag een werkomgeving op maat?

We gaan graag met je in gesprek over je wensen en eisen. Prijs op aanvraag.

 

VERGADEREN

Op elke verdieping bevindt zich een vergaderruimte voor 6 personen. Je maakt gratis gebruik van deze mooi ingerichte vergaderruimtes.

COFFEE POINTS

Koffie is brandstof! Op elke verdieping bevindt zich een keuken, volledig voor je ingericht! Een met lekkere verse koffiebonen gevulde koffiemachine, waterkoker met theedoos, vaatwasser, koelkast, bestek en servies. Alles wat je nodig hebt voor een productieve dag.