De werkplek die past bij jouw business

  • Werkplek die bij je past
  • Fully serviced
  • Huurprijs all inclusive
  • Opzegtermijn van 3 maanden

Plug & play of eigen kantoor?

Op onze begane grond vind je de WORK-in, een gezellige gemeenschappelijke living met verschillende zitjes voor kort overleg en de werkplekken. De kantoorunits liggen op de begane grond en eerste, tweede en derde verdieping.

Wil je als zzp'er enkele dagen uit huis werken, maar wel de gezelligheid van collega ondernemers om je heen en professioneel kunnen presenteren of vergaderen?

Dan hebben we hebben twee soorten werkplekken voor je beschikbaar. Met de FLEXIBLE werkplek kun je overal gaan zitten werken waar je maar wilt, in de bank aan tafel of in een van de 'kasten'. FLEXIBLE werken kun je hier voor het vaste bedrag van € 49,- per maand alles inclusief! De PLUG-in werkplek is een volledig ingericht werkplek met eigen bureau, bureaustoel en afsluitbare opbergkast. Alles is aanwezig dus kom binnen en plug & play. PLUG-in werken kun je bij Station 026 voor € 125,- per maand alles inclusief!

Wil je graag een eigen kantoor voor jou en je collega's?

Dan hebben we per direct een KANTOORUNIT voor je in drie verschillende maten. Deze units hebben elk een vaste all inclusive prijs. In een kantoorunit van 18m2 werk je voor € 425,- euro, units van 28m2 voor € 625,- euro en units van 38m2 voor € 825,- euro. 

Wil je graag een werkomgeving op maat?

We gaan graag met je in gesprek over je wensen en eisen. Prijs op aanvraag.

 

VERGADEREN

Op elke verdieping bevindt zich een vergaderruimte. De prettig ingerichte vergaderruimtes zijn vrij te gebruiken volgens het fair-use principe. 

COFFEE POINTS

Koffie is brandstof! Op elke verdieping bevindt zich een keuken, volledig voor je ingericht! Een met lekkere verse koffiebonen gevulde koffiemachine, waterkoker met theedoos, vaatwasser, koelkast, bestek en servies. Alles wat je nodig hebt voor een productieve dag.