22 mei 2019

Huurders aan het woord: René Bremer en Rik Booltink van Contention

 • Altijd passende werkruimte
 • Full service
 • Huurprijs all in!
 • Opzegtermijn van 3 maanden

Bij Station 026 verwelkomen we maandelijks nieuwe ondernemers die zich vestigen in ons pand. Een divers gezelschap aan ondernemers welteverstaan. Zowel zzp’ers die een flexwerkplek huren als ondernemers die met hun collega’s een kantoorruimte of verdieping huren, weten de weg naar Station 026 te vinden.

OVER CONTENTION

Contention huurt sinds 2018 een kantoorruimte bij Station 026. Met hun communicatiebureau helpen René Bremer en Rik Booltink opdrachtgevers om door middel van aantrekkelijke magazines en overige bedrijfspublicaties een verschil te maken. Klanten kunnen terecht bij Contention voor bijvoorbeeld: relatiemagazines, personeelsuitgaven, jaarverslagen, whitepapers en/of catalogi. Het bureau adviseert, bedenkt het concept en verzorgt desgewenst de publicatie van A tot Z. Daarbij maakt Contention gebruik van een online publicatietool met een aantal slimme opties.

“De digitale magazines die we maken, zijn in de eerste plaats aantrekkelijk doordat foto’s en video’s op een mooie manier zijn geïntegreerd. Daarnaast is elke publicatie volledig responsive en dus goed te bekijken op mobiel, tablet en desktop. Het belangrijkste voor onze opdrachtgevers is nog dat de publicaties zeer effectief zijn. Deze dragen namelijk bij aan de online vindbaarheid van hun bedrijf of instelling en bevatten opties voor conversie”,  zegt René.

Rik: “We bieden ook distributie advies. De opdrachtgever kan zijn publicatie simpel en op elk moment per e-mail versturen naar het relatiebestand. Ook kan hij de publicatie aanbieden via zijn sociale media en is het mogelijk om via online marketing bij nieuwe doelgroepen op de radar te komen. Waste is er nauwelijks, aangezien je gerichte pijlen afvuurt op je doelgroep. Door vervolgens te monitoren zijn de effecten ook nog eens heel goed te meten. Wat we zien, is dat de gemiddelde leestijd van onze publicaties tot wel tien keer hoger is dan die van een gemiddelde website.”

Contention maakte op deze manier de afgelopen twee jaar al diverse online publicaties. Bijvoorbeeld voor een bekende Aziatische luchtvaartmaatschappij die een bestemming (Taiwan) wilde promoten onder een specifiek publiek van fietsliefhebbers. Voor bloemenveiling Plantion maakte Contention een interactief jaarverslag met filmpjes en graphics. Trots is het Arnhemse bureau ook, op de digitale seizoensgids die het maakte voor een grote Nederlandse profwielerploeg.

Gevestigd op bedrijventerrein de Gelderse Poort is Contention gemakkelijk bereikbaar voor het regionale bedrijfsleven. René: “We nodigen MKB, overheid en andere instellingen uit om ook na te denken over bijvoorbeeld een online personeels- of relatiemagazine of een jaarverslag. In de crisisjaren zijn veel PR-middelen geschrapt, mede door de hoge kosten van drukwerk en verzending. Maar met de huidige eisen omtrent transparantie is communicatie weer belangrijker dan ooit. Naast Facebook en Google wil je als organisatie ook over eigen betrouwbare kanalen beschikken. Daarvoor bieden wij aantrekkelijke opties.”

HOE ZIJN JULLIE BIJ STATION 026 TERECHT GEKOMEN?

“We stuitten per toeval op Station 026. Na een paar andere locaties in Arnhem te hebben bezocht, kwamen we terecht bij de Buutplek, een restaurant gevestigd op de Gelderse Poort. Daar werden we gewezen op de mogelijkheden bij Station 026. Na het pand twee keer bezichtigd te hebben, wisten we dat deze locatie iets voor ons was”, zegt Rik. “Met behulp van onze relaties hebben we daarna onze kantoor- en ontvangstruimte op de derde verdieping ingericht volgens de huisstijl van Contention.”

WAAROM STATION 026?

Rik: “We komen allebei uit omgeving Arnhem en houden beiden van fietsen. ’s Ochtends zijn we binnen twintig minuten op kantoor. Dan begin je al met een 1-0 voorsprong aan de dag.” René: “Het belangrijkste is dat we voor klanten goed bereikbaar zijn. Zij kunnen hier gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren en bevinden zich na een meeting zo weer op de snelweg of het treinstation hier in Arnhem-Zuid. Ook is de sfeer in Station026 erg gemoedelijk en losjes, wat ons direct aansprak.”  

CONTACT MET ANDERE HUURDERS

Over het contact binnen Station 026 zeggen Rik en René: ‘’Contact is er vooral met de mensen die ook op de derde verdieping van het gebouw zitten. Er wordt samengewerkt, al is het nog mondjesmaat. De verhuurder heeft een poging ondernomen om de onderlinge binding te versterken, maar dat is tot dusver incidenteel geweest. Er is bij ons zeker de behoefte om elkaar wat beter te leren kennen. Misschien biedt het onderlinge contact op den duur ook businesskansen. Wij staan hier in ieder geval open voor.” Om het contact onderling te versterken, geeft Rik de volgende ideeën: ‘’Bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant, netwerkgelegenheid en interne nieuwsvoorziening, zodat je ook weet waar andere bedrijven aan werken.’’

Ook kantoorruimte of een werkplek huren bij Station026? Bekijk hier welke werkruimte het beste bij je past.

Recente berichten
 • Succesvol een verkoopgesprek voeren
  7 augustus 2019 Succesvol een verkoopgesprek voeren

  Hier lees je hoe je een verkoopgesprek kunt voeren zonder jouw onderneming op te dringen bij potentiële klanten.

  Lees meer
 • Effectief netwerken? 5 tips!
  10 juli 2019 Effectief netwerken? 5 tips!

  Netwerken: dé manier om nieuwe, interessante contacten te leggen. Netwerken kan niet alleen je carrière een boost geven, maar ook je privéleven.

  Lees meer
 • Huurder aan het woord: Menno van Vliet van Indigo
  19 juni 2019 Huurder aan het woord: Menno van Vliet van Indigo

  Bij Station 026 verwelkomen we maandelijks nieuwe ondernemers die zich vestigen in ons pand. Menno van Vliet, GZ psycholoog bij Indigo, huurt sinds 2017 een ruimte op de begane grond.

  Lees meer
 • De eco-voetafdruk van jouw onderneming verkleinen
  5 juni 2019 De eco-voetafdruk van jouw onderneming verkleinen

  Een onderneming, klein of groot, het maakt niet uit. Altijd kunnen er stappen gezet worden om de eco-voetafdruk van jouw onderneming te verkleinen.

  Lees meer